Terug naar overzicht

Mannen van T Nije team brengen prachtige cheque voor Nije huis!

Erik te Lintelo, Marcel Kok en Marcel Brands brachten een geweldige cheque naar het Nije huis en verraste Debby Nijenhuis met een prachtig bedrag dat ze voor het huis hadden opgehaald tijdens de Scancovery Trial. Kok en Te Lintelo hadden de rit gereden en Brands zorgde thuis voor een geweldige Backoffice.

De mannen hadden een lastige start vorig jaar om geld op te halen...de Scancovery was hier nog niet zo bekend en hier in Twente wil men toch wel graag weten wat het is en waarvoor het is.

Maar de standvastigheid van de heren was hartverwarmend en het was dan ook een grote klap om te horen dat de mannen alsnog moesten afhaken omdat het inschrijfgeld niet bij elkaar te krijgen was. Door een ongelooflijk gul gebaar van team 77 die spontaan aanbood om het inschrijfgeld te betalen, konden de mannen alsnog verschijnen aan de start en hebben ze als een dolle toch geprobeerd om zo veel mogelijk geld aandacht te genereren! 

Mede dankzij de geweldige knipactie van de kappers uit Bentelo en een bijzondere fotoactie werd het al met al nog een fantastisch bedrag!

We willen dan ook iedereen heel hartelijk danken voor alle steun en inzet en zijn bijzonder trots te melden dan te heren Brands en Te Lintelo als " de Nije kerels" ook in 2015 aan de start zullen verschijnen. We hopen dat Twente ze dit keer flink wil helpen om alles rond te krijgen en uiteraard zijn we aanwezig om ze uit te zwaaien!

Iedereen bedankt!!!

 

Meer nieuws