Terug naar overzicht

Lied in iTunes top 100 voor de Nije!!

In het programma van de Avro, 'op zoek naar Zorro", zongen Jeroen (zorro Geel) en Dennis (zorro Groen) de sterren van de hemel. Helaas haalden de beide heren de titel niet maar kregen de smaak wel flink te pakken! Als duo werden ze gevraagd te zingen bij de finale van Ik Miss Nederland en dat zal komende woensdag uitgezonden worden. Jeroen schreef een pakkende tekst en samen met Raymond Nijenhuis werd de muziek uitgewerkt. Na veel bellen en smeken kregen we het voor elkaar om alle heren het nummer "dreaming out loud" na opname direct bij iTunes te deponeren! Met grote dank aan Charlotte van Stichting Norma en Robin van iTunes!

 

En Joos van Soundwise, de procucent, willen we danken voor zijn enorme inzet en het feit dat ze daar zo snel voor het goede doel konden opnemen! Frank Wes voor de mooie coverfoto en Sylwia Lauk voor de Visa.

 

We hopen geen mensen te vergeten dus...op de site vanDennis en Jeroen kun je vast  alles vinden! Speciale dank ook voor Kim Kötter die op het geweldige idee kwam om deze kanjers te vragen voor het programma Ik Miss Nederland van RTL 4 en de jongens de kans gaf daar hun nummer te pluggen. En last but not least: Jeroen en Dennis bedankt voor dit gulle gebaar en een fantastisch lekker nummer! Wij zijn trots op jullie en hopen dat al jullie dromen waarheid zullen worden!

 

Klik hier voor de download voor maar 0,99 ct !!

 

 

Meer nieuws