Terug naar overzicht

Bijrijder Scancovery bekend!

De organisatie van de ScancoveryTrial maakte in januari dit jaar bekend dat Het Nije Huis als een van de gekozen goede doelen van de Scanct 2017 een gratis deelname kreeg.

Vandaag heeft Debby Nijenhuis samen met Wilfried Giesen alle kandidaten die graag met Debby mee wilde , besproken en heeft zij een keuze gemaakt.

 

Wie rijdt er met haar de Scanct naar Lofoten?

 

Marcel Brands!

Scanct-volgers zullen hem meteen herkennen als "Nije kerel" want in die hoedanigheid reed hij al eens mee voor het Nije huis samen met Erik te Lintelo. Wat velen echter niet weten is dat Marcel daarvoor al een Nije kanjer was want hij zet zich al jaren in bij evenementen voor het Nije Huis als fotograaf.

Hij is zeer betrokken bij het goede doel, zeer bekwaam met foto en film-apparaten en (sociale) media, kan goed rijden (is rij-instructeur met eigen rijschool) , heeft de scanct al eens gereden en is gezellig en sociaal. Dat maakt hem een ideale kandidaat voor de komende editie en alle thuisblijvers kunnen zich alvast verheugen op veel vlog en fotomateriaal.

 

Er zijn ondertusen 4 teams die zich gaan inzetten voor ons inloophuis en binnenkort maken we ze allemaal bekend. Er zullen verschillende leuke acties opgezet worden en uiteraard ook weer een Scandinavische week .

We houden jullie op de hoogte!

 

 

Meer nieuws