Donaties
Terug naar overzicht

Rabo Clubkas Campagne

Jouw stem is geld waard!

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook De Nije Stichting doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

 

Stemmen

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. De Nije Stichting ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

 

Oproep aan alle klanten

Het is voor De Nije Stichting belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Zoals bekend zitten wij tijdelijk op een noodlocatie. Wij kunnen de bijdrage van deze campagne goed gebruiken om een nieuwe ruimte te realiseren om mensen met kanker en hun naasten te ondersteunen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan De Nije Stichting tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Twente.

 

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/ct.

 

Bijzonder bedankt voor jouw steun!

 

Meer nieuws